EGE VETERANLAR FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU BAŞLADI.

EGE VETERANLAR FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU BAŞLADI.

Gaziemir İlçe sahasında oynanan müsabaka ya Ege Veteranların büyük bir ilgisi vardı. Seyirci ve Ege Veteranlar yönetim kurulu tam kadro müsabakayı izlemeye gelmişlerdi. Müsabakanın başlama vuruşunu Ege Veteranlar Federasyonu Başkanı İsmail AKBAYRAK yaptı.  Müsabakayı İzmir Bölgesi hakemleri Numan GÜNEŞCEM, Ethem SOYSÜREN, Aliosman GÜÇCÜK yönetti.

Müsabakaya iki takım da çok temkinli ve birbirlerini kontrol ederek başladılar. Oyun daha çok orta sahada oynanıyor top kayıpları fazla oluyordu. İlk dakikalarda Gaziemir Liderspor rakibine üstünlük kurmaya çalışıyor fakat TEOS masterler mücadeleden kopmuyordu. Müsabakanın 6. dakikasında Orta sahadan defansın arkasına atılan topa koşan Gaziemir Lidersporun tecrübeli ismi Erkan topu doğru kontrol ve doğru vuruşla ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Gaziemir Lider Gaziemir Liderspor ataklarını yoğunlaştırdı ve yine defans arkasına atılan topa erkan hamle yaparak kalesini terk etmiş olan kalecinin üzerinden yerden yükselen  topu ayağını da kaldırarak  aşırttı ve ağlarla buluşturdu. Bu anda talihsiz bir kaza yaşandı Erkan ın ayağı kalecinin dizine çarptı, Erkan acılar içinde yere düştü. Pozisyon sonrası Erkan Sakatlanarak sahadan çıktı. Ayağında ki acı geçmeyince Ambulans ile hastaneye götürüldü. 

Bu arada oyun devam etti ve karşılıklı ataklarla maç orta saha mücadelesine dönüştü. İlk yarı bu şekilde 2-0 Gaziemir Lidersporun üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıda üstün olan takım yine Gaziemir Liderspordu. Teos Masterler sağdan ve soldan ortalarla gol bulmaya çalışıyor faka defansı ve kaleciyi geçemiyorlardı. Teos masterler oyunu dar alana sıkıştırmış hücum ederken 3. bölgede yapılan top kaybı ile Gaziemir Liderspor hızlı hücum yaparak kontraatak şansı yakaladı ve topu Tolga ile buluşturdu Tolga iyi bir gol vuruşu ile durumu 3-0 a getirdi.

Maçın kalan dakikalarında iki takımda gol bulamadı ve maç orta saha mücadelesi ile 3-0 Gaziemir Lidersporun üstünlüğü ile tamamlandı.

Hastane yetkilileri ile görüşen Ege Veteranlar Federasyonu Başkanı İsmail AKBAYRAK yaptığı açıklamada "bugün çok güzel havada ve çok güzel görüntülere sahne olan müsabakamız da çok talihsiz ve ligimizde hiç istemediğimiz bir kaza yaşandı Gaziemir Lidersporun Başkanı ve oyuncusu Erkan kardeşimizin ayak kaval kemiğinin kırıldığı haberini hastane yetkililerinden öğrendik kendisine sizlerin aracılığı ile geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık durumu kırık dışında çok iyi hastanede ilk müdahale yapılmış ve en kısa sürede ameliyatı gerçekleştirilecektir. Erkan kardeşimiz güçlü bir oyuncudur. En kısa sürede ayağa kalkarak aramıza dönecektir.  Sizlerin aracılığı ile tüm futbaol oynayan arkadaşlarıma seslenmek istiyorum bu tür pozisyonlarda daha dikkatli olalım. kendimizi ve rakibimizi korumaya çalışalım. bir daha böyle kazaların yaşanmaması dileklerimle hepiniz hoşça kalın. Şimdi hastamızı ziyaret edeceğiz. Ona moral ve motivasyon aşılayacağız. Saygılarımla." 

  

                                                                                                                                                                                              İLKAY GİRGİN


@