EGE VETERANLAR FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU

EGE VETERANLAR FEDERASYONU 2018-2019 SEZONU

Ege Veteranlar Federasyonu 2018-2019 sezonu grup kuraları ve fikstür çekimi 20 Eylül 2018 Perşembe günü, saat 20:00 da  Bornova Belediyesi MUHAMMET YILDIZ SPOR TESİSLERİ IŞIKKENT' te Ege Veteranlar Federasyonuna bağlı takımların tamamının ve birçok futbol adamı misafirlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıyı Narlıdere Masterler Derneği Başkanı ve EVF Ynt.Krl.Üyesi Faruk UĞURLU yönetti. Toplantı Başkomutan M.Kemal ATATÜRK, Silah arkadaşları ve bütün şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile başladı. Toplantı da EVF Başkanı  "EVF'nin amacının herkese futbol oynatabilmek olduğunu ve bunu yaparken de maddi imkanların minimuma indire bilmeyi sağlamak olduğunu kurumsal yapıların temelinden sağlam olması gerektiğini belirtti. Tüm derneklere katkı ve çabalarından dolayı teşekkür etti. Desteklerinin artarak devam etmesini herşeyin futbol oynayabilmek ve oynatabilmek için olduğunu belirtti. Diğer Bölge Federasyonlar ile birleşerek Konfederasyon kurulması ile ilgili çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirtti ve birlikten güç doğar deyimini hatırlatarak  2018-2019 sezonunda tüm takımlara sakatlıksız, hayırlı bir sezon ve başarılar dilekleriyle" sözlerini tamamladı.

Daha sonra Ynt Krl.Üyesi Faruk Uğurlu tarafından  2018-2019 sezonunun FUTBOL TALİMATI ve DİSİPLİN TALİMATI' nın uygunluğu toplantıya katılan bütün başkan ve temsilcilerin onayına sunuldu. Oy birliği ile uygunlukları kabul edildi.

Talimat onaylarının ardından grup kuralarının çekimine geçildi. Öncelikle 9 takımlı olacak grubun belirlenmesi için EVF başkanı İsmail AKBAYRAK tarafından çekilen kurada "B" grubunun 9 olacağı belirlendi.

Uzak İl-ilçe takımlarının birbirleri ile eşleşmemeleri ve her gruba eşit dağılımlarının sağlanması için uzak il-ilçe takımlarının grup kuraları çekildi.

Daha sonra kalan takımların grup kuralarına geçildi ve ilk kurayı İlkay GİRGİN çekti çekilen kurada İlkay GİRGİN'e çektiği kura topunun içinden "ALBAYRAK İNŞAAT'tan BİR EV" yazılı kağıt çıktı. Kura sonucu tüm salonu alkışa ve kahkahaya boğdu Başkan İsmail AKBAYRAK'a yapılan bu şaka ortamın neşelenmesine ve insanların bol bol tebessüm ile gülmesine gülmenin hayatımızda ne kadar önemli bir eylem olduğunun anımsanmasına  sebep oldu. Çekilen toplu kuralar sonucu tüm takımların grupları belirlenmiş oldu. EVF Ynt.Krl Üyesi Faruk UĞURLU tarafından verilen 15 dakikalık aranın ardından fikstür çekimine geçildi ve fikstür çekimi sonrasında tüm gruplarda oynanacak maçlar belirlenmiş oldu.

Görüş ve öneriler bölümünde EVF Ynt.Krl Üyesi Faruk UĞURLU tarafından Metin AYDINOĞLU hocamıza verilen sözde Metin hocamız "maç içerisinde futbol oynayan futbolcuların sağlıklarına dikkat etmeleri ve saha içerisindeki davranış hareket eylem ve sözleriyle birbirlerine saygılı olmaları gerektiğini maçı yöneten hakem heyetine de aynı şekilde davranmaları gerektiğini" belirtti.

Söz Alan Aliağa Masterler Derneği Başkanı ve EVF Ynt Krl Üyesi Uğur EREN (Teknik Direktör) 2018-2019 sezonu futbol talimatı hakkında kısaca bilgiler vererek uyulması gereken kurallar hakkında önemli vurgularda bulundu. "Sezonun ve kuraların herkese hayırlı olmasını" diledi.

EVF grup kuraları ve Fikstür çekimi neşeli bir atmosferde şeffaf akılcı her takımın hakkını koruyan ve adaleti tam sağlayan yöntemler ve uygulamalar ışığı altında çekildi

Toplantıda söz alan İlkay GİRGİN her takıma "kendisine gösterdikleri sabır ve destek için teşekkür etti. 2018-2019 sezonunun hayırlı uğurlu olmasını diledi." 

Takımların birbirlerine başarı dileklerinin ardından toplantı neşeli bir şekilde futbol oynamayı özlemiş arzu dolu ve istekli görünen birçok insanın çoşkulu muhabbetleriyle son buldu.

 

Spor dolu günler dileğiyle

İlkay GİRGİN

  



 


@